OMD rankad som etta i Sverige av RECMA
OMD Sweden
10 November 2022

RECMA presenterade nyligen sin Network Diagnostics Report för 2022 där OMD blev rankad till mediebyrå nummer ett i Sverige, Norden och världen.

 

RECMA är ett globalt oberoende undersökningsföretag som två gånger per år publicerar deras Network Diagnostics Report. Den bygger på en utvärdering av 700 byråer på 47 marknader. Med hjälp av 19 nyckeltal – inklusive expertis inom digitala kanaler, innehåll, data och analyser och internationella marknader – erbjuder rapporten ett kvalitetsindex för marknadsföring som inte fokuserar på kvantitativa mätvärden som aktivitetsvolym eller ekonomiska resultat.

I den andra rapporten 2022 blev OMD rankad till nummer ett i Sverige som bäst presterande mediebyrå samt nummer ett i Norden och världen. Sverige är en marknad där OMD dessutom klassas som ”Dominant” vilket innebär att det finns en tydlig ledarposition. Även 2021 och 2020 har OMD fått den utnämningen i Sverige av RECMA.

Så här kommenterar vår VD Helena Juhlin Pink rankningen.

”Att RECMA rankar OMD som etta i Sverige som bäst presterande mediebyrå är vi väldigt glada för. Det blir som ett kvitto på allt jobb vi lagt ner och det vi strävar mot som byrå. Vi vill utveckla mediesverige och fortsätta att vara en viktig tillväxtpartner för våra kunder. RECMAS rankning visar på att OMD är på rätt väg.”

Ta del av hela rapporten här.

Stay in the know

Sign up
Successfully subscribed! Thank you!

By continuing to use the site you agree to our privacy policy