LEARN faster, ACT faster, GROW faster

Välkomna till OMD Sverige

Världen är full av möjligheter. Nyckeln är att agera på dessa möjligheter. På OMD med kunden i fokus i kombination med innovation, kreativitet och fakta, är vårt löfte att hjälpa våra kunder att lära snabbare och agera snabbare. Skapa värdefulla relationer med deras egna kunder, bygga lönsamma resultat och helt enkelt vinna framtiden.
Beviset

Grow Faster!

I sin allra enkelhet är det vi gör på OMD att koppla varumärken med människor. Idag har människor högre krav, mer val och mindre uppmärksamhet än någonsin tidigare. Nyckeln till vår fortsatta framgång är ett strikt fokus på konsumenten - empati att se världen genom deras ögon, att identifiera möjligheterna för varumärken och leverera tillväxt. Detta levereras genom kombination av talang, processer, data och teknik.  
"OMD är vår mediebyrå sedan januari 2004. De har alltid gästen i fokus. Genom att kombinera sina egna verktyg och data med våra insikter får vi en mediestrategi som effektivt driver försäljning och guest count. De är professionella, ödmjuka och agerar alltid i vårt intresse."
Motivering McDonalds Årets Leverantör
"“Working with OMD ensures my campaigns are fine tuned to maximize effect and get the most out of the media budget. But what really sets OMD apart is their constant appetite to raise the bar and push our goals.” "
Christian Cabau
Marketing Director - Klarna
Träffa OMD Sverige

Våra Medarbetare

Här på OMD förstår vi att det är våra medarbetare som gör oss framgångsrika. Nyfikenhet, kunskap, samt en vilja att skapa framgång för våra kunder ligger i vårt DNA. Vi har en stark tilltro till att en mångfald av erfarenheter bygger starkare team och därmed bättre lösningar.
Häng med på en tur!
Ta en titt inne hos OMD Sverige och se vad några av våra medarbetare har att säga om att jobba hos oss.
Fredrik Eriksson

VD OMD Sweden

See more
Better Decisions Faster

Vår Process

Sweden
Hej
23:39
OMD Stockholm
Medborgarplatsen 3
Stockholm 11826

New Business
Marketing & Media
Everything else
23:39
OMD Gothenborg
Nils Ericsonplatsen 3
Gothenborg 41103

New Business
Marketing & Media
Everything else

Stay in the know

Sign up
Successfully subscribed! Thank you!

By continuing to use the site you agree to our cookie policy