Markkinointi- ja mediatoimisto OMD Finland

Vaikuttavuutta ja tuloksia markkinointiin

Tehtävämme on auttaa yrityksiä tekemään entistä tuloksellisempaa ja vaikuttavampaa markkinointia. Hyödynnämme maailman parhaita markkinoinnin työkaluja ja prosesseja ja sovellamme niitä suomalaisiin olosuhteisiin.

Referenssit

Me OMD:lla uskomme monimuotoiseen kokemukseen. Tiedämme miten tuottaa elämyksiä kuluttajille, joilla on enemmän valinnanvaraa ja vähemmän huomiota kuin koskaan aikaisemmin. Avainroolissa tässä prosessissa on empatiakyky. Kyky nähdä maailmaa kuluttajan silmin. Kyky tunnistaa asiakkaidemme tarpeita. Kyky ymmärtää asiantuntijoidemme vahvuuksia ja toiveita. Tuloksia ei synny pelkästään parhaiden työkalujen, uusimman teknologian tai tehokkaiden prosessien avulla, vaan siihen tarvitaan myös monimuotoista kokemusta. Siksi me OMD:lla juhlistamme monimuotoisuutta, edistämme tasapainoa ja kannustamme uuden oppimisista.

""Meillä on ollut ilo työskennellä OMD Finlandin kanssa jo monen vuoden ajan. OMD Finland on vuosien varrella ollut meille strateginen markkinoinnin kumppani. He ovat auttaneet meitä oivaltamaan niin keskeisemmät vahvuutemme kuin haasteemme, sekä ohjannet meitä vauhdilla digitaaliseen maailmaan. Tiiviissä yhteistyössä olemme luoneet datapohjaisia markkinointistrategioita ja toteuttaneet niitä menestyksekkäästi. Yhteistyömme ytimessä ovat ihmiset, jotka ymmärtävät liiketoimintaamme, haastavat meitä sekä jakavat saman intohimon liiketoiminamme kehittämiseen kuin me itse.""
Mats Nyström
Marketing Director, McDonald’s Finland
"”OMD Finland on strateginen markkinointikumppanimme seitsemällä markkinalla Pohjoismaissa ja Baltiassa. Yhdessä OMD:n kanssa olemme olleet autoalan edelläkävijöitä dataohjatuvan markkinoinnin, kohderyhmien ymmärtämisen sekä digitaalisen markkinoinnin omaksumisen suhteen. Tiiviin yhteistyömme ansiosta olemme kasvattaneet markkinaosuuttamme, sekä viestineet brändilupaustamme ”Innovation that excites” onnistuneesti ja merkityksellisesti.""
Pierril Pouret
Marketing Director, Nissan Motor Corporation
Ihmiset

Markkinoinnin ja median asiantuntijat

Meistä

Me OMD:lla pyrimme aina laittamaan luovuuden, innovatiivisuuden, strategisen ajattelun sekä empatian kaikkeen siihen mitä teemme. Vaikka olemmekin kiireinen joukko, on meillä aina pieni hetki aikaa istahtaa alas, jutella uusista ideoista tai pohtia eri tapoja kehittää työskentelytapojamme entistä paremmiksi.

Markus Grannenfelt

Chief Executive Officer

See more
Mari Mineo

Chief Operating Officer

See more
Teemu Suutari

Senior Advisor

See more
Tomi Pentti

Senior Advisor, Strategy & Insight

See more
Ota yhteyttä

Sovitaanko tapaaminen?

Oletko kiinnostunut meidän kanssa työskentelystä tai haluatko kenties liittyä iloiseen ja monimuotoiseen joukkoomme? Otathan yhteyttä.

Finland
Yhteystiedot
19:56
OMD Finland
Lintulahdenkatu 3
Helsinki 00530
Finland
Toimitusjohtaja, Markus Grannenfelt

Stay in the know

Sign up
Successfully subscribed! Thank you!

Stay in the know

Sign up
Successfully subscribed! Thank you!