Ta tempen på ditt företags digitala transformation
OMD Sweden
14 October 2019

I takt med att konsumentresan blir allt mer digital behöver ni som företag nå och konvertera dessa målgrupper där de väljer att konsumera media. OMD kan hjälpa ditt bolag i alla stadier av digital transformation att accelerera er utveckling för att ge er bättre resultat, snabbare. Sett över vår bas av kunder har vi genom att flytta dem från en låg digital kunskap ökat effektiviteten av digital försäljning med i snitt 86 %.

Klicka här för en gratis genomlysning av er digitala struktur och se hur ni rankar mot OMDs interna benchmark och få enkla tips på hur ni kan börja förbättra er redan idag.

Det här gör vi genom att titta på flera faktorer.

1. Webb-optimering: Förlorar ni affärer beroende på hur er hemsida är konstruerad? Vi ser över faktorer såsom site hastighet, konverteringsgrad och sökmotoroptimering för att hitta snabba effektivitetsökningar och planera för fortsatt tillväxt.

2. Teknologistruktur: Vi kan ta fram en teknologistruktur som hjälper er uppnå era uppsatta affärsmål. En korrekt teknologistruktur skapar rätt förutsättning för att nå er målgrupp, optimera medieval och skapa dynamiskt anpassat innehåll. OMD är teknikagnostiskt så vi kan göra rekommendationen helt baserad på er affär.

3. Tillväxtpotential och skapande av målgrupper: OMD kan identifiera tillväxtområden för er och utifrån dessa insikter hitta målgruppssegment samt köpa riktad media mot dem. Vi kan hantera flertalet olika datakällor, såsom er egna webb-sida, CRM system samt OMD specifika verktyg mm.

4. Medieoptimering : Den genomsnittlige annonsören använder idag i snitt 13 olika mediekanaler. Addera till det en icke-linjär konsumentresa och du har en extremt komplex situation,där värdet av varje kanal blir svår att beräkna och därigenom korrekt allokera budget. Att manuellt beräkna detta värde kommer vara mycket svårt, för att inte säga omöjligt. OMD kombinerar mänskliga insikter med maskininlärning och attribution för att leverera den optimala mediespliten för just ditt bolag. ”OMD har 50% -högre användande av AI än sina konkurrenter” (Google 2018). Som en full-service byrå har vi också expertis inom alla områden av marknadsföring såsom webb-side optimering, sökmotoroptimering, köpt sök, programmatic video, sociala medier och display, för att kunna hjälpa ert bolag, oavsett era utmaningar.

5. Dynamiskt data-drivet innehåll: För att vara framgångsrik inom den digitala marknadsföringen idag behöver du som annonsör 1000-tals olika versioner av ditt innehåll för att vara säker på att du visar det innehåll som mest troligt får kunden att begå en önskad handling. Med vår enkla och teknikagnostiska process kan vi hjälpa er aktivera innehåll baserat på olika språk, produkter, kundens position i sin konsumentresa och budskap. Resultat för kunder som gjort denna resa talar för sig med en förbättring på sin digitala effektivitet med i snitt 40 %.

Stay in the know

Sign up
Successfully subscribed! Thank you!